Снимка БулфотоЛидер на политическа партия се изказа доста критично за последния парламент

...
Снимка БулфотоЛидер на политическа партия се изказа доста критично за последния парламент
Коментари Харесай

Каракачанов: Този парламент беше най-просташкият в историята на България след Освобождението

Снимка Булфото

Лидер на политическа партия се изрече много сериозно за последния парламент на България.

Този парламент беше най-просташкият парламент в историята на България след Освобождението. Нямаше грам предпочитание за разговор и национална консолидация. За следващ път се видя, че партиите се трансформират в планове за власт, а не политически обединения с ясна идеология, правила и идеали. Интересите на българския народ диктуваха „ разговор “, а не избори 16 пъти за 2 години. Това съобщи в ефирът на бТВ водачът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той добави, че представителите на " ИТН " в Народното събрание са " слаби " в ролята си на политици и към този момент два пъти са вкарали страната в обстановка, в която общо 250 милиона лева са били изхарчени за избори.

Каракачанов разяснява и последните решения на депутатите, свързани с актуализацията на държавния бюджет и нарастването на пенсиите.

" В желанието си да вади компромати против предходното ръководство, служебният кабинет изтърва монополите. Такава бърза инфлация в никакъв случай не се е случвала в България. Цените у нас скочиха сред 15 и 50%. За какво нарастване на пенсиите приказваме, това нарастване е изядено към този момент ", сподели той.

20 години след атентатите от 11 септември водачът на ВМРО изрази терзанията си, че сега още веднъж целият либерален свят е под опасност.

" България не е самоизолиран остров, заканите са световни. Това, което се случи на 11 септември, се случи с помощта на това, че Съединени американски щати дълго време подценяваха казуса с радикалния ислямизъм ", съобщи политикът в светлината на последните събития в Афганистан, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР